Wie zijn Jeffrey en Luwe

Jeffrey Noordhoek en Luwe Evertse zijn de oprichters van Renewable Energy Drilling B.V.

Wij zijn dit bedrijf gestart door onze ervaring uit de bouw en geothermie te combineren. De liefde om de wereld een stukje beter achter te laten dan wij hem aantroffen is een van de kernwaardes van de start van dit bedrijf. Jeffrey heeft een carriere achter de rug in de Geothermie en heeft 10 jaar lang gestuurde boringen gedaan voor alle grote concerns in de wereld. Luwe heeft 10 jaar een aannemersbedrijf gehad waarin de variaties van renovatie tot nieuwbouw veelvuldig langs zijn gekomen. De combinatie van hun kennis hebben zij volledig gebruikt om zich te specialiseren in gesloten bronsystemen.

Medio 2021 hebben Jeffrey en Luwe de handen in een geslagen en zijn zij opzoek gegaan naar innovaties in de gesloten bronsystemen,  Dit heeft geresulteerd tot de ontwikkeling van een volledige nieuwe grouting machine.
De specificaties en werking hiervan is volledig te lezen in het tabblad “over ons”.

Jeffrey en Luwe zijn nog steeds druk met innoveren in de branche, de doelstellingen hiervan zullen altijd blijven om aardwarmte zo toegankelijk mogelijk te maken voor ieder huishouden en de effectiviteit tot een maximum te benutten.